Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ο ΕΛΛΗΝ ΟΔΗΓΟΣ


* Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

* Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα.

* Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα "STOP". Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.

* Ποτέ μην κλείσετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.

* Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε όσο πιο αργά μπορείτε για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS, το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κάτοχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.

* Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.

* Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.

* Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.

* Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός, ελαττώνει πάντα ταχύτητα για να περιεργαστεί οτιδήποτε του κινήσει το ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να είναι από βιτρίνα μέχρι και γκόμενα (εντός πόλεως) και από ατύχημα μέχρι και αλλαγή λάστιχου (εκτός πόλεως).

* Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Χάρις στον υπουργό συγκοινωνιών, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.

* Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είστε πρώτος σ' αυτό.

* Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείται στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.

* Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι αυτό.

* Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.

* Οι Ελληνίδες γυναίκες οδηγοί, μπορούν να πλένουν, μαγειρεύουν, πλέκουν, να κάνουν sex, να μιλούν στο τηλέφωνο αλλά δεν μπορούν να οδηγήσουν.

* Το προστατευτικό κράνος φοριέται στον αγκώνα για ανεξακρίβωτους ακόμα λόγους. Σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε και εσείς τη μόδα.

* Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...

* Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν υπομονετικά πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.

* Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουνε ταχύτητα.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΟΙ 2 ΦΙΛΟΙ

Ήταν δυο φίλοι μουσικοί.
Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά.Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος.
Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του φίλου του.
Κάθε μέρα παρακαλά το θεόνα του παρουσιάσει για τελευταία φορά το φίλο του να τον δει έστω για λίγο.Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του...
-Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω!...
Κάθε μέρα ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά....
-Όντως. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά...
Βασικά Σωτήρη εγώ αν ήρθα εδώ σήμερα είναι για να σου πω κάποια πράγματα.
- Καλά ή κακά;
- Και τα δύο.
- Πες τα καλά πρώτα...- Τα καλά είναι ότι περνάμε καταπληκτικά... Συναυλίες συνεχώς...Προχτές έπαιζε ο Bob Marley κι από κάτω όλοι πίναμε μαύρο και τραγουδούσαμε "No Woman No Cry"... Πριν μια βδομάδα έπαιξε ο Kurt Cobain με τον Jim Morisson, έχουν κάνει νέο γκρούπ πλέον... Aσε σου λέω, πολύ καλά σκηνικά...
- Απίστευτο! Αυτό είναι καταπληκτικό!... Και τα άσχημα; Ποια είναι άσχημα;
- Εχμ... βασικά... βγήκαν αφίσες... παίζεις το Σάββατο...

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ:

1. Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910.
2. Κάθε βασιλιάς που κοσμεί τα τραπουλόχαρτα, είναι μεγάλος ιστορικός βασιλιάς: ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ- Βασιλιάς Δαβίδ, ΚΟΥΠΕΣ- Καρλομάγνος, ΣΠΑΘΙΑ -Μέγας Αλέξανδρος ΚΑΡΟ- Ιούλιος Καίσαρας
3. 111.111.111 x 111.111.111 = 12.345.678.987..654.321
4. Το άγαλμα ενός ανθρώπου πάνω σε άλογο όπου το άλογο έχει και τα δυο μπροστινά του πόδια στον αέρα ,σημαίνει πως αυτός πέθανε στη μάχη. - Εάν το άλογο έχει το ένα μπροστινό πόδι στον αέρα ,τότε ο άνθρωπος πέθανε από τραύματα που υπέστη στην μάχη. - Εάν το άλογο έχει και τα 4 πόδια στη γη , τότε το άτομο είχε φυσικό θάνατο.
5. 'I am.' : Είναι η πιο σύντομη ολοκληρωμένη πρόταση στην Αγγλική γλώσσα.
6. Ερώτηση: Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ? Aπάντηση: One thousand.
7. Ερώτηση: Tι κοινό έχουν , το αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο υαλοκαθαριστήρας αυτοκινήτου , η έξοδος κινδύνου και οι εκτυπωτές laser ? Aπάντηση: Oλα έχουν επινοηθεί από γυναίκες.
8. Ερώτηση: Πιο είναι το μόνο φαγητό που δεν χαλάει? Aπάντηση: Το μέλι
9. Στα χρόνια του Shakespeare, τα στρώματα των κρεβατιών κατασκευάζονταν από σχοινιά. Όταν τραβούσαν τα σχοινιά ,έσφιγγε το στρώμα και έκανε το κρεβάτι σταθερό ,για ύπνο. Έτσι βγήκε η φράση 'goodnight, sleep tight'.
10. Στην Βαβυλώνα 4.000 χρόνια πίσω συνηθιζόταν για τον μήνα μετά τον γάμο ,ο πατέρας της νύφης να προσφέρει στον γαμπρό ένα <υδρόμελι> για να πίνει. Το υδρόμελι ήταν μπύρα με μέλι και επειδή το ημερολόγιο τότε βασιζόταν στην σελήνη (moon), ο μήνας αυτός ονομάστηκε h oneymoon.
11. Στην αρχαία Αγγλία κάποιος δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί εκτός και αν είχε την συγκατάθεση του Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας). Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, έπαιρναν την συγκατάθεση του Βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ. Η πλάκα έγραφε ότι διέπρατταν F.U.C.K. δηλαδή 'Fornication Under Consent of the King' (συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά)..
12.. Στη Σκοτία , ένα νέο παιχνίδι επινοήθηκε. Ο τίτλος του ήταν <<>> έτσι η λέξη GOLF εισήχθη στην Αγγλική γλώσσα.
KAI.........
13. TO 1981
1) O πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε
2) H Liverpool έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης
3) O Πάπας απεβίωσε
TO 2005
1) O πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε
2) H Liverpool έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης
3) O Πάπας απεβίωσε
Eαν ο Πρίγκιπας Κάρολος θελήσει να ξανά παντρευτεί και η Liverpool βρεθεί πάλι στον τελικό του Champions League, παρακαλούμε να ενημερώσετε τον Πάπα....

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ

Πανδημία κέρδους
Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια άνθρωποι από μαλάρια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με μια κουνουπιέρα.
Οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γι’αυτό.
Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια παιδιά από διάρροια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με ένα σιρόπι των 25 σέντς.
Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γι’ αυτό.
Ιλαρά, πνευμονία, ασθένειες θεραπεύσιμες με φτηνά εμβόλια είναι υπεύθυνες για το θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως κάθε χρόνο.
Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα.
Είναι κάποια χρόνια που εμφανίστηκε η γνωστή πια γρίπη των πουλερικών.
Παγκοσμίως οι δημοσιογράφοι μας πλημμύρισαν με πληροφορίες, πανικό, σήματα κινδύνου.Επιδημία, η πιο επικίνδυνη απ’ όλες, μια πανδημία!!!
Μιλάγανε μόνο για την τρομακτική αυτή ασθένεια των πουλερικών.
Και βέβαια, η γρίπη των πουλερικών προκάλεσε το θάνατο μόλις 250 ατόμων παγκοσμίως. 250 θάνατοι σε 10 χρόνια, δηλαδή αναλογικά 25 θάνατοι το χρόνο.Η κοινή γρίπη σκοτώνει μισό εκατομμύριο ανθρώπων το χρόνο παγκοσμίως.Μισό εκατομμύριο έναντι 25.Για ένα λεπτό.
Τότε γιατί τόση φασαρία με τη γρίπη των πουλερικών; Γιατί πίσω από αυτά τα κοτόπουλα υπήρχε ένας «κόκορας», ένας κόκορας με μεγάλο λειρί.Η διεθνής φαρμακευτική Roche με το πασίγνωστο Tamiflú της πούλησε εκατομμύρια δόσεων στις Ασιατικές χώρες.Ακόμα και αν το Tamiflú έχει αμφίβολη αποτελεσματικότητα, η Βρετανική Κυβέρνηση αγόρασε 14 εκατομμύρια δόσεις για την πρόληψη του πληθυσμού της.
Με την γρίπη των πτηνών, η Roche και η Relenza, οι δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που προμηθεύουν την αγορά με αντιγριππικά, κέρδισαν χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια.Πρώτα με τα πουλερικά και τώρα με τα χοιρινά.Ναι, τώρα ξεκίνησε η ψύχωση της γρίπης των χοίρων.
Και όλοι οι δημοσιογράφοι του κόσμου μιλάνε μόνο γι’αυτό.
Πια δεν λένε τίποτα για την οικονομική κρίση ούτε τους βασανισμένους στο Guantánamo.Μόνο για τη γρίπη των χοίρων.Και διερωτώμαι: αν πίσω από τα πτηνά υπήρχε ένας «κόκορας», πίσω από τα γουρουνάκια να μην υπάρχει ένα «μεγάλο γουρούνι»; Ας δούμε τι λέει ένας υπεύθυνος των εργαστηρίων της Roche.ROCHE: Εμάς μας απασχολεί πολύ αυτή η πανδημία, τόσος πόνος, γι’ αυτό δίνουμε στην αγορά το θαυματουργό Tamiflú. -
Και πόσο πωλείται το «θαυματουργό» Tamiflú; - Λοιπόν, είναι 50 δολάρια το κουτί.- 50 δολάρια το κουτί με τις κάψουλες;
- Πρέπει να καταλάβετε κυρία ότι τα θαύματα πληρώνονται ακριβά. - Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτές οι εταιρείες βγάζουν μεγάλα κέρδη από τον δικό μας πόνο.Η εταιρεία Gilead Sciences της Β. Αμερικής έχει την πατέντα του Tamiflú.
Ο κύριος μέτοχος αυτής της εταιρείας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσωπικότητα της αριστερής πολιτικής, τον Donald Rumsfeld, γραμματέα αμύνης του George Bush, υπεύθυνο για τον πόλεμο κατά του Ιράκ.Οι μέτοχοι των φαρμακευτικών Roche και Relenza τρίβουν τα χέρια τους, είναι ευτυχείς με τις πωλήσεις τους, που για άλλη μια φορά φέρουν εκατομμύρια, του αμφίβολου Tamiflú.
Η πραγματική πανδημία είναι η απληστία, τα τεράστια κέρδη αυτών των ιδιοτελών της υγείας.Δεν αρνούμαστε τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης που λαμβάνει η κάθε χώρα.
Αλλά αν η γρίπη των χοιρινών είναι μια φοβερή πανδημία απ’ ό,τι λένε τα μέσα ενημέρωσης, εάν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον απασχολεί τόσο πολύ αυτή η ασθένεια, γιατί δεν τη δηλώνει ως παγκόσμιο πρόβλημα της δημόσιας υγείας και να δώσει εντολή να παρασκευασθούν γενικά φάρμακα για την αντιμετώπισή της;
Να απορρίψει τις πατέντες της Roche και της Relenza και να κάνει διανομή δωρεάν γενικών φαρμάκων σε όλες τις χώρες και ειδικά στις πιο φτωχές. Αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση.
ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ».

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Ένας άντρας έκανε τη συνηθισμένη του βόλτα περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας λέγοντας την προσευχή του.
Ξαφνικά λέει δυνατά:..- Θεέ μου σε παρακαλώ, άσε με να σου κάνω μια ευχή! Και τότε μονομιάς, οι ουρανοί σκοτεινιάζουν, σύννεφα απλώνονται από πάνω του και η φωνή του Θεού από το υπερπέραν ακούγεται να λέει:
- Επειδή ανέκαθεν προσπαθούσες και ήσουν πιστός σε Εμένα με κάθε τρόπο, θα σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις την ευχή σου.
Κι ο τύπος λέει:- Θέλω να φτιάξεις μια γέφυρα μέχρι την ΝΑΞΟ, έτσι ώστε να πηγαίνω με το αμάξι μου όποια ώρα θελήσω.
Ο Κύριος του απαντάει:- Το αίτημα σου είναι καθαρά τεχνοκρατικό. Φαντάσου τις δαπάνες ενός τέτοιου εγχειρήματος. Τα χιλιάδες στηρίγματα που θα χρειάζονταν και θα έφταναν ταβάθη του Αιγαίου! Το τσιμέντο και το ατσάλι που θα χρειαζόταν!
Μπορώ να το κάνω αλλά μου είναι δύσκολο να εκπληρώσω την επιθυμία σου για ένα ζήτημα τόσο πεζό.
Μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο; Μια ευχή που θα μετιμούσε και θα με δόξαζε.
Ο άντρας σκεφτόταν για πολύ, πολύ ώρα.
Τελικά λέει:- Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσα να καταλάβω τις γυναίκες. Θέλω να ξέρω πώςνοιώθουν μέσα τους, τι έχουν στο μυαλό τους όταν δε μιλούν, γιατί κλαίνε, τι εννοούν όταν λένε "όχι" και πώς μπορώ να κάνω μια γυναίκα αληθινά ευτυχισμένη.
Μετά από λίγα λεπτά σκέψης ο θεός του λέει:
- Θέλεις δύο λωρίδες ή τέσσερις σε εκείνη τη γέφυρα;

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Τα γενέθλια επηρεάζουν σημαντικά τη πορεία της ζωής.
Η ημερομηνία γέννησης, μας χαρίζει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.
Επιλέξτε την ημερομηνία γέννησής σας:
1. Ο αριθμός 1 σας δίνει περισσότερες εκτελεστικές ιδιότητες και δυνατότητες, ηγετικό πνεύμα και δυναμικότητα στη καθοδήγηση της πορείας της ζωής σας καθώς επίσης και αυτοπεποίθηση. Όμως με δυσκολία θα λύσετε μικροπροβλήματα και λεπτομέρειες που σας ανησυχούν. Ευαισθησία, με τον καιρό τα συναισθήματα σας εξασθενούν.
2. Η γέννησή σας τη 2η ημέρα του μήνα προσθέτει έναν βαθμό συγκίνησης, ευαισθησίας, και διαίσθησης. Το 2 είναι ένας πολύ κοινωνικός αριθμός που σας επιτρέπει να κάνετε νέους φίλους εύκολα και γρήγορα. Νευρικότητα στο εργασιακό περιβάλλον. Καλόκαρδοι και επιδιώκετε συνεχώς την αγάπη. Είστε πιο επιρρεπείς από άλλους στο να γίνετε καταθλιπτικοί, δεδομένου ότι οι συγκινήσεις μπορούν να γίνουν εσωτερικές και να προκαλέσουν την ανησυχία και τη διανοητική σας αναταραχή. Φαντάζει δύσκολο να αλλάξετε τη διάθεσή σας όταν βρίσκεστε σε κατάθλιψη.
3 Η γέννηση την 3η ημέρα του μήνα είναι πιθανό να προσθέσει ένα καλό κομμάτι ζωτικότητας στη ζωή σας. Είστε φυσικός και διανοητικός και υπάρχει ανησυχία στη φύση σας. Έχετε μια φυσική ικανότητα εκφραστικότητας και ρητορείας μπροστά σε πολυάριθμο κοινό. και κάνετε πάντα πολύ καλή εντύπωση. Η τέχνη σας είναι ο λόγος. Είστε ενεργητικοί και πάντα καλός συνομιλητής. Έχετε έντονη φαντασία, αλλά τείνετε να διασκορπίσετε την ενέργεια σας και να ασχολέιστε με δευτερεύουσας σημασίας θέματα. Είστε στοργικοί, μερικές φορές πολύ ευαίσθητοι.
4 Η γέννηση την 4η ημέρα του μήνα σας βοηθάει να είσαστε οργανωτικοί, ειλικρινείς, τίμιοι &, εργατικοί. Δεν παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας, ελέγχετε την κατάσταση σε περιπτώσεις έντονου συναισθηματισμού. Πρακτικοί, λογικοί. Δύσκολα εκφράζετε την στοργικότητά σας και γενικότερα την αγάπης σας.
5 Με γενέθλια τη 5η ημέρα του μήνα τείνετε να συνεργάζεστε καλά με τους ανθρώπους. Είστε ταλαντούχοι και ευπροσάρμοστοι, έχετε καινοτόμες ιδέες. Είστε πολύ προοδευτικοί και επινοητικοι. Το μυαλό σας είναι γρήγορο, έξυπνο και αναλυτικό. Μια ανησυχία στη φύση σας μπορεί να σας καταστήσει λίγο ανυπόμονους και συνεπαρμένους με τη ρουτίνα. Μπορείτε να έχετε μια τάση για ξαφνικά ταξίδια.
6 Γενέθλια την 6η του μήνα σας δίνουν ένα γενικότερο αίσθημα ευθύνης, ικανότητα κατανόηση δύσκολων προβλημάτων. Είστε τίμιοι και ανοικτοί στο καθένα, οικογενειάρχες και πραγματικοί φίλοι.
7 Γεννημένος την 7η ημέρα του μήνα έχετε τάση τελειομανίας. έτσι γίνεστε εγωιστές, ατομιστές. Έχετε τάση προς τα μεταφυσικά. Είσαστε ευαίσθητοι , επίμονοι. Δεν δέχεστε εύκολα εντολές, δεν σας αρέσει να σας κυβερνούν. Έχετε δικιά σας εργασία ή είσαστε προϊστάμενος.
8 Γεννημένοι την 8η του μήνα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη δική σας επιχείρηση ευκολότερα από άλλους. Έχετε καλές εκτελεστικές δεξιότητες και γίνεστε καλός δικαστής. Πρέπει να προσπαθήσετε να είστε κύριος της επιχείρησής σας, έχετε ισχυρή επιθυμία να ελέγχετε τα πάντα. Είστε γενικά αξιόπιστοι. Σας εμπιστεύονται τη διαχείριση χρημάτων. Ιδεαλιστές. Έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις να επιτύχετε στον επαγγελματικό τομέα και γενικότερα να ξεπεράσετε κάθε οικονομική δυσκολία.
9 Η γέννησή σας την 9η ημέρα του μήνα σας κάνει ιδεαλιστές. Το ανοικτό μυαλό σας δίνει την ικανότητα ευρείας συνεργασίας με το περιβάλλον σας, ανεκτικοί, γενναιόδωροί, συμπονετικοί, ευαίσθητοι. Σας αρέσει να δίνετε περισσότερα από ότι παίρνετε.
10 Η γέννησή σας τη 10η ημέρα του μήνα προσθέτει έναν τόνο ανεξαρτησίας και πρόσθετης ενέργειας στην πορεία ζωής σας. Ηγετικές ικανότητες. Έχετε αυτοπεποίθηση, όμως με δυσκολία μπορείτε να λύσετε μικροπροβλήματα και λεπτομέρειες που σας ανησυχούν.
11 Η γέννησή σας την 11η ημέρα του μήνα σας κάνει ονειροπόλους και ιδεαλιστές. Συνεργάζεστε καλά με τους ανθρώπους επειδή ξέρετε να χρησιμοποιήσετε την πειθώ σας και όχι τη δύναμη σας. Υπάρχει μια ισχυρή πνευματική πλευρά στη φύση σας, μπορεί να έχετε διαισθητικές ικανότητες. Είστε ευαίσθητοι. Αν και είσαστε έξυπνοι διορατικοί αναλυτικοί, δεν νιώθετε άνετα στον επιχειρηματικό κόσμο. Είστε σίγουρα δημιουργικοί και αυτή η επιρροή τείνει να σας κάνει περισσότερο ονειροπόλους.
12 Η γέννηση τη 12η ημέρα του μήνα σας γεμίζει ζωτικότητα. Είστε διανοητικός. Υπάρχει ανησυχία στη φύση σας. Έχετε μια φυσική ικανότητα εκφραστικότητας και ρητορείας μπροστά σε πολυάριθμο κοινό και κάνετε πάντα πολύ καλή εντύπωση. Η τέχνη σας είναι ο λόγος. Είστε ενεργητικοί και δεινός συνομιλητής. Έχετε έντονη φαντασία, αλλά τείνετε να διασκορπίσετε την ενέργεια σας και να αναμιχθείτε με επιφανειακά θέματα. Είστε στοργικοί, μερικές φορές πολύ ευαίσθητοι.
13 Η γέννηση τη 13η ημέρα του μήνα σας βοηθάει να είσαστε καλός οργανωτής και οδηγητής. Έχετε τάση να εξουσιάζετε τους ανθρώπους. Ειλικρινείς και τίμιοι, σοβαροί, σκληρά εργαζόμενα άτομα. Δεν παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας, ελέγχετε την κατάσταση σε περιπτώσεις έντονου συναισθηματισμού. Πρακτικοί, λογικοί, αδιάλλακτοι. Δύσκολα εκφράζετε την στοργικότητά σας και γενικότερα την αγάπη σας.
14 Με γενέθλια τη 14η του μήνα τείνετε να συνεργάζεστε καλά με τους ανθρώπους. Είστε ταλαντούχοι και ευπροσάρμοστοι, έχετε καινοτόμες ιδέες. Είστε πολύ προοδευτικοί, επινοητικοί και προσαρμόσιμοι. Το μυαλό σας είναι γρήγορο, έξυπνο και αναλυτικό. Μια ανησυχία στη φύση σας μπορεί να σας καταστήσει λίγο ανυπόμονους και εύκολα συνεπαρμένους με τη ρουτίνα.
15 Με γενέθλια τη 15η οποιουδήποτε μήνα, είστε ικανοί να έχετε τις πραγματικά ισχυρές συνδέσεις στο σπίτι, την οικογένεια και την εσωτερική σκηνή. Τα 1 και 5 ίσο με 6, παρέχουν το είδος της ενέργειας που σας κάνει έναν άριστο γονέα ή έναν δάσκαλο. Είστε ικανοί. Συμπαθείτε την αρμονία στο περιβάλλον σας και προσπαθείτε να την διατηρήσετε. Τείνετε να μάθετε από την παρατήρηση παρά να μελετήσετε και να ερευνήσετε. Σας αρέσει να μαγειρεύετε άλλα δεν ακολουθείτε τις συνταγές. Αυτός ο αριθμός παρουσιάζει καλλιτεχνικές κλίσεις. Είστε γενναιόδωροι, τίμιοι και ανοικτοί στο καθένα, οικογενειάρχες, πραγματικοί φίλοι & επίμονοι.
16 Η γέννησή σας τη 16η ημέρα του μήνα δίνει αίσθηση μοναξιάς και γενικότερα την επιθυμία μόνο για εργασία. Είστε σχετικά άκαμπτοι. Χρειάζεστε πολύ χρόνο για να συγκεντρωθείτε και να διαλογιστείτε. Είστε επίμονοι. Λόγω αυτού, μπορεί να μην είναι εύκολο για σας να διατηρήσετε μόνιμες σχέσεις. Αυτή η ημέρα γέννησης σας οδηγεί στην επιστήμη, σε τεχνικές ανακαλύψεις, θρησκεία, και γενικά στη πνευματική εξερεύνηση. Είσαστε συναισθηματικοί αλλά αργείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Λόγω αυτού, μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία στην ανταπόδωση αγάπης.
17 Η γέννησή σας τη 17η ημέρα του μήνα σας δίνει τύχη στα οικονομικά σας και γενικότερα επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Αν και είστε πιθανώς πολύ τίμιοι και ηθικοί, αυτά τα γενέθλια σας επιτρέπουν να επιτύχετε στο πονηρό κόσμο των επιχειρήσεων και γενικά του εμπορίου. Είστε φιλόδοξοι και στόχος σας πάντα είναι να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είσαστε συναισθηματικοί αλλά αργείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Λόγω αυτού, μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία στη έκφραση αγάπης.
18 Τα γενέθλιά σας τη 18η ημέρα του μήνα σας κάνουν συνεργάσιμους αλλά εσείς επιμένετε να λειτουργείτε ατομικά. Υπάρχει μια ανθρωπιστική ή φιλανθρωπική προσέγγιση στις επιχειρησιακές καταστάσεις στις οποίες βρίσκεστε. Έχετε καλές εκτελεστικές δυνατότητες, δεδομένου ότι είστε πολύ διοργανωτικό ,οργανωτικό και ηγέτης. Είστε ευρέων αντιλήψεων, ανεκτικοί και γενναιόδωροι. Εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Παραδόξως, δεν αναμένετε τόσα πολλά σε αντάλλαγμα όταν δίνετε.
19 Η γέννησή σας τη 19η ημέρα του μήνα προσθέτει ανεξαρτησία και ενέργεια στην πορεία της ζωής σας. Συγχρόνως, θέτει διάφορα εμπόδια που πρέπει να υπερνικήσετε για να γίνετε ανεξάρτητοι. Έχετε εκτελεστικές δυνατότητες, ηγετικό πνεύμα και δυναμικότητα στη καθοδήγηση της πορείας της ζωής σας. Έχετ αυτοπεποίθηση, όμως με δυσκολία μπορείτε θα λύσετε μικροπροβλήματα. Είστε ευαίσθητοι.
20 Η γέννησή σας την 20ή ημέρα του μήνα προσθέτει έναν βαθμό ευσυγκινησίας, ευαισθησίας, και διαίσθησης. Η ενέργεια από το 2 σας κάνει να είσαστε πολύ κοινωνικοί και να κάνετε νέους φίλους εύκολα και γρήγορα. Νευρικότητα στο εργασιακό περιβάλλον. Είσαστε καλόκαρδοι και επιδιώκετε συνεχώς την αγάπη. Είστε πιο επιρρεπείς από άλλους για να γίνετε καταθλιπτικοί, δεδομένου ότι οι συγκινήσεις μπορούν να γίνουν εσωτερικές και να προκαλέσουν την ανησυχία και τη διανοητική σας αναταραχή. Φαντάζει δύσκολο να αλλάξετε τη διάθεσή σας όταν βρίσκεστε σε κατάθλιψη. Μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να είσαστε εξαιρετικά στοργικοί.
21 Η γέννηση την 21η ημέρα του μήνα (ενέργεια 3) είναι πιθανό να προσθέσει ένα καλό κομμάτι ζωτικότητας στη ζωή σας. . Υπάρχει ανησυχία στη φύση σας. Έχετε μια φυσική ικανότητα εκφραστικότητας και ρητορείας μπροστά σε πολυάριθμο κοινό και κάνετε πάντα πολύ καλή εντύπωση. Η τέχνη σας είναι ο λόγος. Είστε ενεργητικοί και πάντα δεινός συνομιλητής. Έχετε έντονη φαντασία, αλλά τείνετε να διασκορπίσετε την ενέργεα σας και να αναμιχθείτε με επιφανειακά θέματα. Είστε στοργικοί, μερικές φορές πολύ ευαίσθητοι. Είσαστε πρακτικοί, λογικοί. Στοργικοί, πολύ ευαίσθητοι. Υπόκεισθε στις γρήγορες διακυμάνσεις.
22 Η γέννηση την 22η ημέρα του μήνα σας κάνει να υιοθετήσετε ανορθόδοξες προσεγγίσεις, είστε ικανοί να διαχειριστείτε μεγάλες επιχειρήσεις, να επωμιστείτε μεγάλες ευθύνες και να εργαστείτε σκληρά για την ολοκλήρωση των στόχων σας. Ιδεαλιστές έχετε εσωτερική δύναμη και χάρισματα. Ένας εξαιρετικά ικανός διοργανωτής. Είστε πολύ διαισθητικοί αλλά και νευρικοί.
23 Με γενέθλια την 23η του μήνα (ενέργεια 5) τείνετε να συνεργάζεστε καλά με τους ανθρώπους. Είστε ταλαντούχοι και ευπροσάρμοστοι, έχετε καινοτόμες ιδέες. Είστε πολύ προοδευτικοί, επινοητικοί και προσαρμόσιμοι. Το μυαλό σας είναι γρήγορο, έξυπνο και αναλυτικό. Μια ανησυχία στη φύση σας μπορεί να σας καταστήσει λίγο ανυπόμονους και προσκολλημένους στη ρουτίνα. Μπορεί να έχετε μια τάση για ξαφνικά ταξίδια. Πολύ κοινωνικοί, κάνετε φίλους εύκολα και είστε άριστος σύντροφος.
24 Γεννημένοι την 24η του μήνα, έχετε ικανότητα να βοηθάτε τους άλλους χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα. Διπλωματική ικανότητα, διαμεσολαβητής, ειρηνοποιός. Μπορείτε επίσης να γίνετε ο μεσολαβητής σε δύσκολες καταστάσεις. Αφιερωμένοι στην οικογένεια, τείνετε να τη προστατεύσετε. Ευαίσθητοι.
25 Η γέννησή σας την 25η ημέρα του μήνα (ενέργεια 7) έχετε τάση τελειομανίας. Έτσι γίνεστε εγωιστές και ατομιστές. Είσαστε ικανός συνομιλητής και έχετε τάση προς τα μεταφυσικά. Είσαστε ευαίσθητοι , επίμονοι. Δεν δέχεστε εύκολα εντολές, δεν σας αρέσει να σας εξουσιάζουν. Έχετε δικιά σας εργασία ή είσαστε προϊστάμενος. Είστε πιθανώς εφευρετικοί και μοναδικοί στις προσεγγίσεις δύσκολων προβλημάτων και στην εύρεση λύσεων.
26 Η γέννησή σας την 26η ημέρα του μήνα (ενέργεια 8) σας βοηθά να κάνετε τη δικιά σας επιχείρηση ευκολότερα από άλλους. Έχετε καλές εκτελεστικές ικανότητες και μπορείτε να γίνετε καλός δικαστής. Πρέπει να προσπαθήσετε να είστε κύριος της επιχείρησής σας, έχετε ισχυρή επιθυμία να ελέγχετε τα πάντα. Είστε γενικά αξιόπιστοι. Σας εμπιστεύονται τη διαχείριση χρημάτων. Ιδεαλιστές. Έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις να επιτύχετε στον επαγγελματικό τομέα και γενικότερα να ξεπεράσετε κάθε οικονομική δυσκολία. Γενικά είσαστε κοινωνικοί και διπλωμάτες, τείνετε να χρησιμοποιήσετε την πειθώ παρά τη δύναμη σας.
27 Η γέννησή σας την 27η ημέρα του μήνα (ενέργεια 9) σας κάνει ιδεαλιστές. Το ανοικτό μυαλό σας δίνει την ικανότητα ευρείας συνεργασίας με το περιβάλλον σας, ανεκτικοί, γενναιόδωροί, συμπονετικοί, ευαίσθητοι. Σας αρέσει να δίνετε περισσότερα από ότι παίρνετε. . Είσαστε φιλάνθρωποι, συναισθηματικοί. Αυτά τα γενέθλια σας βοηθούν να είστε ευρέων αντιλήψεων, ανεκτικοί, γενναιόδωροι. Είστε ο τύπος ατόμου που χρησιμοποιεί την πειθώ παρά τη δύναμη για να επιτύχει. Τείνετε να είστε πολύ ευαίσθητοι.
28 Η γέννησή σας την 28η ημέρα του μήνα (1 ενέργεια) σας δίνει αμέσως περισσότερες εκτελεστικές ιδιότητες και δυνατότητες, ηγετικό πνεύμα και δυναμικότητα στη καθοδήγηση της πορείας της ζωής σας. Έχετε αυτοπεποίθηση, όμως λύνετε δύσκολα τα μικροπροβλήματα. Ευαισθησία, με τον καιρό τα συναισθήματα σας εξασθενούν.
29 Τα γενέθλιά σας την 29η του μήνα σας κάνουν να είσαστε ιδεαλιστές, επινοητικοί, δημιουργικοί, ανήσυχοι στην εργασία σας. Ευαίσθητοι με αναλυτικές και διαισθητικές ικανότητες. Νευρικοί, ονειροπόλοι, συνεργάσιμοι.
30 Τα γενέθλιά σας τη 30η ημέρα του μήνα σας κάνουν δεινούς ρήτορες. Έχετε επιτυχία σε τομείς που είναι απαραίτητη η ικανότητα της χρήσης του λόγου. Τείνετε να γίνεστε μελοδραματικοί και θα επιτύχετε ως ηθοποιός ή μίμος. Έχετε ζωηρή φαντασία που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε καλός συγγραφέας ή αφηγητής ιστοριών. Είστε ισχυρογνώμονε, έχετε κΚαλλιτεχνικό ταλέντο και δημιουργικότητα.
31 Τα γενέθλιά σας στις 31 του μήνα , σας κάνουν να είσαστε διοργανωτής και ηγέτης, ενεργητικός και αξιόπιστος, σκληρά εργαζόμενος αποδίδετε συχνά στον επιχειρησιακό κόσμο. Σοβαροί και ειλικρινείς. Άκαμπτοι & επίμονοι. Η ευαισθησία είναι πάντα παρούσα, αλλά το συναίσθημα είναι πιθανό να κατασταλεί. Είστε καλοί με τη λεπτομέρεια και επιμένετε στην ακρίβεια. Φιλόσοφοι αλλά χωρίς φαντασία. Αγαπάτε τα ταξίδια και φοβάστε τη μοναξιά. Πρέπει πιθανώς να παντρευτείτε νωρίς, γιατί η απόκτηση σημαντικών ευθυνών είναι απαραίτητη για τη σταθερότητά σας