Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ

Ανοίγει το πρώτο εστιατόριο κανιβάλων !
Κανείς δεν γνωρίζει τι είδους πελατεία θα προσελκύσει , όμως ένα εστιατόριο στη Γερμανία αποφάσισε να σερβίρει ανθρώπινη σάρκα όταν ξεκινήσει τη λειτουργία του τον επόμενο μήνα . Αν βέβαια δεν πρόκειται για κάποια φάρσα ,
Το εστιατόριο λέγεται Flime, και ψάχνει για δωρητές , οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν κάποιο κομμάτι του σώματός τους για φαγητό . Και πέρα από την αναζήτηση σερβιτόρων και λαντζέρηδων , οι υπεύθυνοι ψάχνουν επίσης και για κάποιον χειρούργο με ανοιχτό μυαλό , ώστε να βοηθά στη προετοιμασία των εδεσμάτων .
Το εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 8 Σεπτεμβρίου , και όπως λένε οι ιδιοκτήτες του , έχουν επηρεαστεί από τη φυλή του Αμαζονίου Waricacas , η οποία εφαρμόζει « συμπονετικό κανιβαλισμό » .
Στην ιστοσελίδα του εστιατορίου , οι μελλοντικοί δωρητές ερωτώνται για θέματα υγείας τους , ποσοστό σωματικού λίπους κλπ . Οι διαφημίσεις όμως του εστιατορίου , έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και οργής . Μερικοί βέβαια υποψιάζονται πλάκα . Ο Michael Braun , υπαρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Βερολίνο , μιλάει για διαφημιστικό κόλπο . Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Bild : « Πιστεύω πως πρόκειται για διεστραμμένο χιούμορ . Όμως είναι αηδιαστικό , ειδικά καθώς πρόσφατα είχαμε τη περίπτωση ενός Βερολινέζου που δολοφονήθηκε από έναν κανίβαλο » . Πρόκειται για την υπόθεση του Armin Meiwes , που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2006, επειδή σκότωσε και έφαγε έναν μηχανικό υπολογιστών . Ακόμη πιο πρόσφατα , ένας Γάλλος κατάδικος καταδικάστηκε σε επιπλέον 30 χρόνια , επειδή σκότωσε τον συγκρατούμενό του στο ίδιο κελί , και του έφαγε το πνευμόνι .
Αν όντως πρόκειται για « αρρωστημένη πλάκα » ή όχι , δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί από το μενού , το οποίο είναι ασαφές όσον αφορά στα συστατικά των πιάτων . Τα περισσότερα από αυτά μιλάνε απλά για κρέας . Ότι και να είναι , θα χρειαστεί και μπόλικο κρασί .
S.A. ( Το Πρώτο Post )
http://www.antinews.gr/?p=59458

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου