Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Volkswagen Aqua: Το αυτοκίνητο που πάει παντού

Volkswagen Aqua: Το αυτοκίνητο που πάει παντού


Ένας νεαρός Κινέζος, ο 21χρονος Γιούαν Ζανγκ, κέρδισε διαγωνισμό που χρηματοδότησε η Volkswagen σχεδιάζοντας ένα εντυπωσιακό φουτουριστικό, αμφίβιο όχημα. Μπορεί να κινείται άνετα σε άσφαλτο, άμμο, χιόνι και νερό!


Το Volkswagen Aqua είναι ένα υπερ-όχημα, αφού μπορεί να κινείται επάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, από άσφαλτο μέχρι νερό!

Το αυτοκίνητο σχεδίασε ο Γιούαν Ζανγκ κερδίζοντας το διαγωνισμό CDN Car Design Awards που έγινε στην Κίνα και είχε ως αντικείμενο το σχεδιασμό ενός οχήματος που να μπορεί να κινείται στα πολλά και διαφορετικά τερέν της αχανούς χώρας.

Το Volkswagen Aqua κινείται με καύσιμα υδρογόνου και διαθέτει τέσσερις ειδικά διαμορφωμένους έλικες. Διαθέτει επίσης ειδικούς αερόσακους που αναπτύσσονται όταν το όχημα θα επιπλεύσει στο νερό και να κινηθεί πάνω σε αυτό. Η κίνηση του στηρίζεται σε δύο ειδών μηχανές: μια κύρια, η οποία τροφοδοτείται από κυψέλες καυσίμων υδρογόνου και μερικές μικρές ηλεκτρικές. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει στην παραγωγή του.

Το σχέδιο του αυτοκινήτου σε μεγαλύτερη ανάλυση... κλικ εδώ


Volkswagen Aqua: Το αυτοκίνητο που πάει παντού


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Why pay for keyword advertising when you can profit online with organic search results ranking.
    While maintaining that old page for it's top rankings in the search engines we could simply use internal linking to hold the search engines like yahoo crawling that (old dusty) fully optimized page. What stops most of the people from ranking well in search engines like google is misinformation.

    My homepage ... seo link robot review

    ΑπάντησηΔιαγραφή