Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πας γυμνός, φεύγεις ντυμένος!

Την ευκαιρία να ψωνίσουν ό,τι θέλουν και μάλιστα δωρεάν, έχουν οι πελάτες αλυσίδας καταστημάτων σε Ισπανία και Πορτογαλία. Με μια προϋπόθεση όμως. Να πάνε στα καταστήματα, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τουςΜε το σλόγκαν "ελάτε με τα εσώρουχά σας και βγείτε ντυμένοι" η εταιρεία Desigual με outlet σε Ισπανία και Πορτογαλία υπόσχεται να σας ντύσει από την κορυφή μέχρι τα νύχια δωρεάν.

Οι πρώτοι εκατό που καταφέρνουν να φτάσουν με τα εσώρουχά τους στο επιλεγμένο κατάστημα της ημέρας ντύνονται δωρεάν και φεύγουν, ενώ οι υπόλοιποι έχουν 50% έκπτωση.

Ήδη το εν λόγω εγχείρημα έχει κάνει θραύση με εκατοντάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο να περιμένουν ώρες ολόκληρες πριν το κατάστημα καν ανοίξει, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.

"Έχει πλάκα. Φτάσαμε πρώτοι ενώ και άλλοι άρχισαν να έρχονται από τα ξημερώματα. Όταν άνοιξε η πόρτα ορμήξαμε και τρέχαμε σαν παλαβοί προσπαθώντας να βρούμε τι να φορέσουμε", ανέφερε ένας νεαρός.

Η Μ. Αλμερίδα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας τονίζει ότι η εν λόγω πρωτοβουλία είχε ως στόχο να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων.

πηγή : [link]
http://www.psaxtiria.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου