Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Διόρθωση προβλημάτων όρασης χωρίς το άγγιγμα του ανθρώπινου χεριού!

http://oxafies.blogspot.com

Στην Κρήτη στο Οφθαλμολογικό & Διαθλαστικό κέντρο "Εμμετρωπία" η πρωτοποριακή τεχνολογία Laser 8ης γενιάς που διορθώνει 1 βαθμό μυωπίας σε μόλις 1,5 δευτερόλεπτο από τον γιατρό κ. Γ. Ασλανίδη!

«Επανάσταση» στο χώρο της Οφθαλμολογίας και των τεχνικών διόρθωσης των διαθλαστικών ανωμαλιών του κερατοειδούς, όπως είναι η μυωπία, η υπερμετρωπία και οαστιγματισμός, φέρνει η πρωτοποριακή τεχνολογία Laser 8ης γενιάς με το laser SCHWIND AMARIS 750S που έφερε πρώτος ο γιατρός κ. Γιάννης Ασλανίδης.
Η νέα τεχνολογία υπερέχει σε όλους τους τομείς σε σύγκριση με τις ήδη υπάρχουσες, καθώς με τα ειδικά χαρακτηριστικά της υπόσχεται μεγαλύτερη ακρίβεια, ταχύτητα, ασφάλεια και άνεση. Με τον τρόπο αυτόν, εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα σε όλες τις επεμβάσεις της Οφθαλμολογικής Διαθλαστικής Χειρουργικής.
Το Scwhind Amaris 750S είναι το ταχυτερο laser διπλής θερμικής ροής στο κόσμο αυτή τη στιγμή.
Η προφανής υπεροχή του SCHWIND AMARIS 750S στη διόρθωση αυτών των διαθλαστικών ανωμαλιών είναι αποτέλεσμα συνδυασμού πολλών τεχνολογικών πλεονεκτημάτων, όπως της υψηλής ταχύτητας, η οποία αγγίζει τους 750 παλμούς φωτός και διορθώνει 1 βαθμό μυωπίας σε μόλις 1,5 δευτερόλεπτο, καθιστώντας το τρεις (3) φορές ταχύτερο από τα άλλα Laser, της τέλειας ακρίβειας, καθώς διαθέτει τον παγκοσμίως ταχύτερο οφθαλμικό ιχνηλάτη (eye tracker) των 1050 Hz, ο οποίος ελέγχει τις κινήσεις του ματιού σε 6 διαστάσεις, καθώς και της απόλυτης ασφάλειας, που επιτυγχάνεται με την αυτόματη ρύθμιση δύο επιπέδων ενέργειας για τη γρήγορη και «απαλή» αφαίρεση ιστού.
Η περαιτέρω βελτίωση του αλγορίθμου του Amaris για τις επιφανειακές επεμβατικές πράξεις οδήγησε στην μοναδική διαθλαστική επέμβαση Trans-PRK, κατά την οποία ακόμα και το επιθήλιο του κερατοειδούς αφαιρείται με λέιζερ.
Είναι μία απολύτως « No touch” επέμβαση όπου κανένα εργαλείο δεν ακουμπά το μάτι και η διαδικασία γίνεται με απείρως μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια Τέλος το SHWIND AMARIS 750S διαθέτει τη νέα καινοτόμα τεχνολογία για την αντιμετώπιση της πρεσβυωπίιας, το PRESBYMAX SOFTWARE.


http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου