Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αυστραλία-Έκθεση ζωγραφικής στην Ελληνική Λέσχη Καμπέρας της 9χρονης Φιλαρέτης Πεχλιβάνη

Είναι μόλις εννέα ετών, αλλά το ταλέντο… χρόνια δεν κοιτά. Έτσι, την Παρασκευή οι φιλότεχνοι ομογενείς της Καμπέρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους 15 πίνακες της Φιλαρέτης Πεχλιβάνη, που εκτίθενται στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Ελληνική Λέσχη Καμπέρας.

Η Φιλαρέτη Πεχλιβάνη, όπως αναφέρει ο Νέος Κόσμος, γεννήθηκε στην Κομοτηνή και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει στην Καμπέρα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα της, που είναι διπλωματικός υπάλληλος. Το έμφυτο ταλέντο της 9χρονης δεν άργησε να εκφραστεί στον καμβά, αφού από την τρυφερή ηλικία των 3 ετών άρχισε να ζωγραφίζει, με ιδιαίτερη ευαισθησία, ό, τι τής έκανε εντύπωση από την καθημερινή της ζωή.

Η Φιλαρέτη δεν είναι, όμως, μόνο ζωγράφος. Είναι, γενικότερα, ένα παιδί που από πολύ μικρή ηλικία απέδειξε και συνεχίζει να αποδεικνύει ότι αγαπά την γνώση. Σε ηλικία μόλις έξι χρόνων άρχισε να μαθαίνει Αρχαία Ελληνικά, ενώ σήμερα, εκτός από τις ικανότητές της στην Αγγλική γλώσσα, που ήδη γνωρίζει και συνεχώς βελτιώνει, μαθαίνει και την Κινεζική.

Η έκθεση ζωγραφικής της 9χρονης Φιλαρέτης οργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Παρουσίαση Ενθάρρυνσης Παιδικού Ταλέντου», της Ελληνικής Λέσχης Καμπέρας।

Πηγή

http://omogeneia.ana-mpa.gr/press.php?id=11596

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου