Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Βίλα σε στιλ...Ακρόπολης

BILLA
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ
Τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό θαυμάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, ακόμα συχνά και κάποιοι οι οποίοι...μισούν τους νεοέλληνες.
Οι Ιταλοί ειδικοί του real estate αποδεικνύουν αυτόν τον θαυμασμό προωθώντας μια εκπληκτική βίλα, την Villa Volpi, ένα νεοκλασικό παλάτι με θέα την Μεσόγειο θάλασσα, με τιμή πώλησης τα 33 εκατ. δολάρια, με πρότυπο ως προς το εξωτερικό κομμάτι της εμφάνισης της, την Ακρόπολη της Αθήνας!
Η Villa Volpi συμπεριλαμβάνεται στη νέα καμπάνια της ιταλικής εταιρείας πολυτελών ακινήτων Tod’s και βρίσκεται χτισμένη σε μια έκταση 25 συνολικά στρεμμάτων γης, με δική της ιδιωτική παραλία. Το κτήμα θεωρείται δημιουργία της κοντέσας Nathalie Volpi di Misurata, μιας αριστοκράτισσας με φήμη για την άψογη γευσιγνωσία της και την εκλεπτυσμένη κομψότητα της, που «στρατολόγησε» τον διάσημο Μιλανέζο αρχιτέκτονα Tomaso Buzzi να χτίσει το παλάτι της το 1960. Πότε έγιναν οι εξωτερικές προσθήκες που θυμίζουν πολύ έντονα το ιερότερο ελληνικό μνημείο, δεν είναι γνωστό.
Η Villa Volpi διαθέτει 7 υπερπολυτελή δωμάτια, χώρους διασκέδασης, οι οποίοι φιλοξένησαν τις τελευταίες δεκαετίες μεγάλες προσωπικότητες και αξιωματούχους της διεθνούς πολιτικής ζωής. Στα βοηθητικά κτήρια της Villa Volpi υπάρχουν ένας ξενώνας 3 δωματίων, ένα εξοχικό δυάρι και στάβλοι.
«Αυτό το σπίτι προωθεί ένα απίστευτα ήσυχο και λαμπερό τρόπο ζωής», δηλώνει η Clarice Pecori Giraldi εκπρόσωπος real estate στον διεθνούς φήμης οίκο Christies και προσθέτει: «Είναι σε μια μοναδική τοποθεσία στην Ιταλία, μια ιδιοκτησία εξαιρετικά σπάνια, με μια απίστευτη φιλοσοφία κλασικής αρχιτεκτονικής!»
Η Villa Volpi αναζητά, σύμφωνα με το Luxist, το νέο της ιδιοκτήτη και «κοσμεί» τη διεθνή λίστα του real estate με τα σπουδαιότερα ακίνητα ολόκληρου του πλανήτη!
Ποιοι και πόσοι έχουν να διαθέσουν τα 33 εκατ। ευρώ, σε καιρούς τέτοιες οικονομικής κρίσης; Ε, όλο και κάποιοι θα το κάνουν, από το «υστέρημα» τους...
Πηγή
http://www.press-time.com/new/index.php?option=com_content&view=article&id=1157:2011-04-19-13-19-42&catid=19:2010-06-02-15-54-28&Itemid=69

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου