Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

-----------ΔΕΙΤΕ ΤΟ --------------


Πηγή

http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/05/one-hundredth-of-second_18.html

3 σχόλια:

  1. Με διέλυσε το βίντεο αυτό....συγκλονιστικό και πολύ σκληρό...Τι βλέπουν και αυτοί οι ανταποκριτές πολέμου...Θεέ μου!!!
    και βέβαια μετά να σε βραβεύουν επειδή αποθανάτησες μια τέτοια στιγμή μπορεί πράγματι να σε οδηγήσει σε ριζωμένες τραυματικές καταστάσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο φωτογράφος που δεν άντεξε τη φρίκη της φωτογραφίας του! Ο Kevin Carter κέρδισε το βραβείο Pulitzer για τη φωτογραφία που τράβηξε στο Σουδάν το 1993 και η οποία δημοσιεύτηκε στους New York Times στις 26 Μαρτίου της ίδιας χρονιάς.Το βραβείο έμαθε ότι το κέρδισε στις 12 Απριλίου του 1994.Το παρέλαβε στις 14 Μαίου και μετά δύο μήνες, στις 27 Ιουλίου, αυτοκτόνησε. Όταν ο Κevin έβγαλε την φωτογραφία δεν δούλευε για λογαριασμό κανενός περιοδικού και με τις φωτογραφίες του ήθελε να δείξει την πείνα που υπήρχε στο Σουδάν και στην Αφρική γενικά. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα υποσιτισμένο κοριτσάκι που σέρνεται για να φτάσει σε κέντρο διανομής τροφής ενώ παρακολουθείται από ένα όρνεο το οποίο περιμένει το θάνατο της για να μπορέσει να ζήσει αυτό.
    Περισσότερα στό
    http://my.opera.com/gialioy/blog/2008/11/03/a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς πρέπει νά βλέπουμε καί τήν άσχημη πλευρά τής ζωής
    Μαριλένα,λογικό είναι νά συγκλονιστεις,όπως καί όλοι μας.
    Σέ εύχαριστώ γιά τό σχόλιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή