Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες και οι πρόβες για την μεγαλύτερη ορχήστρα με μαντολίνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στις 13 Ιουλίου στην πλατεία Ελευθερίας στης 8μμ . Στόχος θα είναι να συντονιστούν τετρακόσια και άνω μαντολίνα τα οποία θα παίξουν όλα μαζί το Κρητικό Πεντοζάλι, και την Ωδή στη Χαρά από την
9η Συμφωνία του Μπετόβεν .
Ήδη οι συμμετοχές για την μαντολινάτα έχουν ξεπεράσει τις τριακόσιες πενήντα συμμετοχές, άνθρωποι όλων των ηλικιών, ερασιτέχνες, επαγγελματίες μουσικοί καθώς και μικρά παιδιά.
Στις δύο πρόβες που έχουν γίνει οι συμμετέχοντες έχουν εναρμονιστεί στο σύνολο, και το αποτέλεσμα της δουλειάς είναι εντυπωσιακό.
Πιστεύουμε ότι οι συμμετοχές μπορούν να πολλαπλασιαστούν για το λόγο αυτό σας περιμένουμε όλους, επαγγελματίες μουσικοί ερασιτέχνες και μικρά παιδιά, πληροφορηθείτε μέσα απ΄ το site μας και κάντε την εγγραφή σας.
Ας κάνουμε εμείς την αρχή δείχνοντας πόσο πολύ έχει εδραιωθεί το μαντολίνο στην Κρήτη, έτσι ώστε στα επόμενα χρονιά να γεννηθεί ένας νέος θεσμός στο Ηράκλειο ένα διεθνές φεστιβάλ μαντολίνων απ' όλο τον κόσμο. Σας περιμένουμε όλους!!!


Οργάνωση - επιμέλεια
Μαρακομιχελάκης Μιχάλης
mandolinguinessrecord
Υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.
Παρουσίαση: Γιώργος Βιτώρος
Χορηγοί επικοινωνίας:
Creta TV
Ράδιο Ερωτόκριτος
Πληροφορίες - εγγραφές
Κ. Καραγεώργη Πολυξένη
Τηλ: 0030 6985606113
Mail: mandolinguinesrecord@gmail.com

Read more: http://www.i-diadromi.com/2011/05/blog-post_202.html#ixzz1MolE5sKs

1 σχόλιο:

  1. πολύ ωραία ιδέα και μακάρι να πετύχει....δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αίτηση ...δεν ξέρω μαντολίνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή